Voeren van de boekhouding
Als ondernemer moet je een boekhouding bijhouden, maar je moet ook facturen uitschrijven aan jouw klanten. Jouw boekhouding en jouw facturen moeten voldoen aan de eisen die de belastingdienst hieraan stelt.
De dagelijkse boekhouding kan je met een gerust hart aan ons uitbesteden. Net als de facturatie en het daarbij behorende debiteurenbeheer. Kas & Kroost werkt met Exact online en Davilex online zodat je indien gewenst zelf de administratie kunt invoeren en deze periodiek door ons kan laten controleren.

Opstellen maand- en jaarrapportages
Als ondernemer wil je graag op de hoogte zijn van de financiële positie om direct in te kunnen springen op de actualiteit. Wij voorzien je periodiek van financiële overzichten en jaarlijks maken wij de balans en de winst & verliesrekening voor je op.

Salarisadministratie
Heb je personeel in dienst, dan kun je de salarisadministratie door ons laten verzorgen. Wij maken salarisstroken aan, rekening houdend met de CAO waar jouw bedrijf onder valt.

Aangiften
De uit de administratie voortvloeiende BTW aangifte kun je aan ons overlaten, net zoals de aangifte inkomstenbelasting. Indien je de salarisadministratie aan ons uitbesteed hebt dan verzorgen wij de aangifte loonbelasting.

Toeslagen
Als ondernemer kan je ook gewoon ook recht hebben op de diverse toeslagen zoals huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget. Wij kunnen deze toeslagen voor je aanvragen en controleren of je het juiste bedrag uitbetaald krijgt.

Gratis oriëntatiegesprek
Kas  & Kroost biedt jou een gratis oriëntatiegesprek.
Je kunt voor het maken van een afspraak gebruik maken van het contactformulier of bellen met 0252-228504.