Wij zijn volledig op de hoogte van de regelgeving rondom kinderopvang. Dit maakt Kas & Kroost de ideale partner om jou te begeleiden bij jouw ondernemerschap in de gastouderopvang.

Voeren van de boekhouding
Als zelfstandig ondernemend gastouder dien je een boekhouding bij te houden. De dagelijkse boekhouding kan je met een gerust hart aan ons uitbesteden. Kas & Kroost werkt met Visma online zodat je indien gewenst zelf de boekstukken kunt invoeren en de administratie periodiek door ons kan laten controleren. Maar je mag ook jouw facturen en kassabonnen bij ons langsbrengen, dan voeren wij dat voor jou in.

Opstellen maand- en jaarrapportages
Als ondernemende gastouder wil je graag op de hoogte zijn van jouw financiën en daarom voorzien wij jou regelmatig van overzichten. Jaarlijks maken wij voor jou een balans en winst & verliesrekening op waarmee wij voor jou belastingaangfite doen.

Aangiften
De uit de administratie voortvloeiende  aangifte inkomstenbelasting kan je aan ons overlaten. Aangifte voor jouw partner en/of jouw kinderen kan ook door Kas & Kroost worden verzorgd.

Toeslagen
Als ondernemend gastouder kan je ook gewoon ook recht hebben op de diverse toeslagen zoals huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget. Wij kunnen deze voor je aanvragen en controleren of je het juiste bedrag uitbetaald krijgt.

Gastouder administratie abonnement
Speciaal voor gastouders werken wij met een administratie abonnement. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarvoor we jou te allen tijde terzijde staan bij administratieve en fiscale vragen en we verzorgen de adminstratie en belastingaangifte. Dit betekent geen onverwachte hoge facturen achteraf, maar spreiding van de kosten op maandbasis. De kosten van dit abonnement zijn voor jou weer zakelijke aftrekbare kosten.

Informatie?
Wil je meer weten, vul dan het contactformulier in of bel naar 0252-228504.