Wij zijn volledig op de hoogte van de regelgeving rondom kinderopvang. Dit maakt Kas & Kroost de ideale partner om jou te begeleiden bij jouw ondernemerschap in de kinderopvang.

Facturatie aan ouders
De maandelijkse opvangkosten kunnen wij voor jou factureren aan de ouders. Wij verzorgen ook het daarbij behorende debiteurenbeheer. Kas & Kroost hanteert een streng maar vriendelijk debiteurenbeleid waardoor vrijwel alle facturen door ouders voldaan worden. 

Voeren van de boekhouding
De dagelijkse boekhouding kan je met een gerust hart aan ons uitbesteden. Kas & Kroost werkt met Visma online zodat je indien gewenst zelf de boekstukken kunt invoeren en de boekhouding door ons kan laten controleren. Wil je dat wij jouw facturen en andere boekstukken invoeren, dan doen wij dat graag.

Opstellen maand- en jaarrapportages
Als ondernemer wil je graag op de hoogte zijn van de financiële positie om direct in te kunnen springen op de actualiteit. Wij voorzien je periodiek van financiële overzichten en jaarlijks maken wij de balans en de winst & verliesrekening voor je op.

Salarisadministratie
Ook de salarisadministratie kan je door ons laten verzorgen. Wij maken salarisstroken aan rekening houdend met de CAO Kinderopvang en een maandelijks overzicht van wat jij aan de belastingdienst en het pensioenfonds moet afdragen.

Aangiften
De aangifte loonbelasting, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting kun je aan ons overlaten. 

Toeslagen
Als ondernemer kan je ook zelf gewoon recht hebben op de diverse toeslagen zoals huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget. Wij kunnen deze toeslagen voor je aanvragen en controleren of je het juiste bedrag uitbetaald krijgt.

Gratis oriëntatiegesprek
Wil jij je richten op jouw corebusiness: de opvang van kinderen en weten hoe Kas & Kroost jou administratief werk uit handen kan nemen, maak dan een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.
Je kan voor het maken van een afspraak gebruik maken van het contactformulier of bellen met 0252-228504.