Ordenen van administratie
Wij zorgen ervoor dat jouw rekeningen, polissen en aankoopbonnen netjes geordend worden. Dit kan bij jou thuis in ordners, maar het kan ook online zodat je jouw rekeningen via jouw pc of ipad terug kunt vinden.


Toeslagen
Kas & Kroost gaat voor jou na of je recht hebt op kinderopvangtoeslag, huurtoeslag, zorgtoeslag of kindgebonden budget, vraagt deze voor jou aan en checkt of je het juiste bedrag uitbetaald krijgt.

Verzekeringen, telefoon, internet, energie
Wij kijken of jouw verzekeringen nog voldoen en of het voor jou goedkoper kan.
Dat doen wij ook bij telefoon-, internet- en  televisieabonnementen. Ook houden wij aanbiedingen van energieleveranciers in de gaten. Je krijgt van ons periodiek een prijsvergelijkingsoverzicht.

Aangifte inkomstenbelasting
Kas & Kroost verzorgt voor jou de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting en als je dat wenst ook voor partner en kinderen.

Administratie abonnement
Speciaal voor particulieren werken wij met een administratie abonnement. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarvoor we jou te allen tijde terzijde staan bij administratieve en belasting vragen en waarvoor we jouw administratie op orde houden. Dit betekent geen onverwachte hoge rekeningen achteraf, maar spreiding van de kosten op maandbasis.

Gratis oriëntatiegesprek
Kas  & Kroost biedt jou een gratis oriëntatiegesprek.
Je kunt voor het maken van een afspraak gebruik maken van het contactformulier of bellen met 0252-228504.